Musím mít

Musím mít

Anotace: Všechno nebo nic...

Musím mít vše v ničem,
musím mít něco v nekonečnu,
musím mít tebe celého,
musím mít slzu v moři,
musím mít víru v beznaději.

Dotýkají se mě snoví lháři
a snaží se o bezprostřednost.
Znám vás příliš.
Nechávám vás hrát,
ale stále vidím pevný břeh.

Jen na chvíli být jinde...
To není přece bláznovství
jen dočasná neovladatelnost mé duše.
Vídám své sny a anděly,
co sílu mi dávají.

Vdechnou mi cíl
a dokážu přejít nedůvěru.
Mám je zamčené v mé hlavě
a nedovolím jim odejít.
Patří ke mě.
Autor K.lara, 09.04.2007
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí