Už nepiš...

Už nepiš...

Anotace: poslední dopis

Písmeno po písmenu
a dopis do schránky
vložil jsem a šel dál
jako život, jako ty:

a ve světě vládne
všeobecná spokojenost
náboženství i politika pryč
a přesto všichni pláčem

ty uděláš tohle a já zas tamto
jak v pohádkách
to krásně funguje
ozubená kolečka se otáčejí

s lítostí oznamuji ti
že zmizely všechny války
bolesti strasti a nemoci
a s tím i láska a cit
(a další nepotřebné kraviny)

Písmeno po písmenu
a všechno do obálky
vložil on a šel dál
jako život, jako my

PS: už nepiš
Autor EsteeG, 09.04.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí