Velikonoční koleda

Velikonoční koleda

Anotace: Tak mě to napadlo a dnes jsem to každé dívce recitoval.

Hody hody doprovody,
putoval jsem podél vody
sdělit vám novinu ostříží:
Kristus Ježíš nám visí na kříži.
Kam jeho duše se dostane?
Pro nás všechny nový život nastane!
Mě však světit nemusíte,
neb já nejsem věřící,
vajíčko malované či panáka rumu dejte,
to mi bohatě postačí.
Autor Foton, 09.04.2007
Přečteno 1278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí