Hvězdičko má

Hvězdičko má

Anotace: Pro tebe jemn pro tebe

hvězdičko má
na nebi mi svítíš
nejvíc záříš
kdykoli se podívám tak mě uklidníš
i když je šero já tě vidím
i když se teď stydím
za to že jsem ti dal tenhle post
ach ta minulost
proč nejde změnit
chctěl bych tě u sebe mít
né tě stále prosit
o pomoc
chci ti dát vše
hvězdičko blýskavá
hvězdičko nejkrásnější
zase sedím a koukám na tebe
hveždičko
odpusť za vše zlé
ty přesně víš co činím
já jen v noci tě vidím
ale ty mě stále
hvězdičko
nemohu si pomoci jsem hloupý
hvězdičko kdy zase budou padat kroupy?
já vyběhnu ven a nechám je na sebe padat
a budu křičet
že se stydím
hvězdičko odpusť mi
vím že jsem pokazil moc věcí
ale to přeci dělájí všeci
hvězdičko
proč mlčíš
hvezdičko slyšíš?
tak proč mlčíš?
já už vlastně vím jak dál
co bude další můj krok
nebo spíše odkud povede
a ty to víš taky
já tam chodívám
na tebe se dívám
s tebou si povídám
jen že ty teď mlčíš
a já trpím
proto ten krok
přelezu zábradlí
a krok
zase jen krok
krok krok krok
a konec
hlavně ty hvězdičko nepadej
vždyť sama nejlíp víš
že je moc lidí
co se světem brodí
co by tě potřebovali
a tak jim dej co chtějí
jako dříve jsi dávala to mě
jen že já povstal ve tmě
chtěl jsem víc
řval jsem s plných plic
ať tě mám u sebe
jen že teď je to už pasé
top se ve své kráse
s bohem hvězdičko
s bohem
budu tě čekat
nebo půjdů a když nemůžeš ty za mnou
já stanu se hvězdou
budu svítít vedle tebe
celé nebe
bude naše
hvězdičko s bohem
Autor Mirusek, 10.04.2007
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí