Dar?

Dar?

Anotace: Takový malý pokus o dílko, nečekejte, že by se rýmovalo ;)

Třeba
jednou přijde hladový vlk
a mezi zuby rozdrtí náš čas,
ne proto, aby nás usmrtil,
ale proto, aby sám mohl žít.

Snad
zbude nám toho času aspoň kousek,
abych ti mohla darovat ten svůj,
sama bych ho lépe neprožila,
než jako ty s myšlenkou na mě.

I když
se můžeš den ze dne ptát,
jestli to bude mít všechno cenu,
ale já říkám, samozřejmě,
protože budeš žít místo jednoho života dva...
Autor prostějanek, 10.04.2007
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvoje dílka se mi líbí

13.04.2007 15:17:00 | Čekanka

:) krásná..

10.04.2007 20:35:00 | lidus

:) krásná..

10.04.2007 19:09:00 | Roger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí