Nesplňená přání..

Nesplňená přání..

Anotace: taky máte nějaké??

Spletitá mozaika přáni,
co skládá každý z nás,
teď zklamaní přináší.
na každou hlavu zas,,

nesplněné tužby,
se hromadí a čpí,
v prázdných koutech,
byť na nich mysl stále tkví.

postávají za plotem,
našeho skromného života,
hledají branku sem,
ale stále marně..

nejspíše není cesty,
která vede k nim,
a posledního kousku,
mozaiky jenž naplní se nám ...
Autor Roger, 10.04.2007
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano. A tak nějak to asi musí být. Rogere, dík za návštěvu, ráda Tě budu šálit dál a snad se nechám také ošálit!

10.04.2007 22:15:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí