Tmavá láska

Tmavá láska

Anotace: ...by KA...

Tma jenom tak pomalu
Jemu, slunci na obzoru
Vlasy zlaté trhala
Nebe něžně líbala
A vítr jí hladil
Když jsem jí tak spatřil
Jen jak ji stvořil Bůh
Když probouzel se vzduch
Je to pravda nebo klam
Osvítil mě drahokam
Záře bílá měsíce
Dá radostí tisíce
Mě už však nepotěší
Když hvězdy spolu zahřeší
Mou lásku jen ona má
Vládkyně noci, paní Tma
Své stopy jsem zahladil
Rád bych jí tak pohladil
Tu tvář její tajemnou
Nahou, krásně příjemnou
Její stále chladné rty
Studí jako plameny
A pro mou vlastní pýchu
Mám mráz místo smíchu
Pro mou lásku ke tmě
Vadnou růže Země
Pro mou víru v mraky
Chci být větrem taky
Větrem volným letícím
Mírným tak i smrtícím
Snoubit se s čirou volností
Bez masa a bez kostí
Jen z očí jdou slzy ven
Když začíná nový den
Autor Kain de Amedha, 10.04.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí