Přeměna v nemrtvou

Přeměna v nemrtvou

Anotace: No comment :d opět jsem měla dlouhou chvíli

Můj miláčku,
Můj drahoušku,
Můj anděli,
Můj cukroušku.

Tak oblékni si rudý šat
A pojď k nám blíž,
Tento tanec , tak vznešený,
K věčnému žití klíč.

Chlad nemá šanci,
Okny sem nepříjde.
Však tvá pleť tak bledá jest,
Slunce již nevýjde.

Tak toč se a toč
Jen úklon a krok
Tak kráčej v dál
Už jen pár slok.

Slyšíš bubny.
Odkud jen zní?
Teď…Teď…Teď…
Srdce snad blázní v ní.

Křičíš k nebi,
Hlavu v dlaních,
Z úst pramínek krve,
K zemi náhle tváře skláníš
V hrudi teď tě zebe.

Zorničky rudé,
Už jsi jednou z nás.
Prokrvení chudé
I chladný je tvůj hlas.
Autor Milady, 10.04.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mockrát děkuji :D Vážně mě to těší

16.07.2007 16:49:00 | Milady

No teda, můžu ti říct, že píšeš perfektně.:) Fakt skvělé!!

16.07.2007 16:39:00 | Rhiannon

Moc moc moc děkujiii!

01.07.2007 16:23:00 | Milady

Jé, děkuju moc! :D No doufám, že se jednou vypracuju na Vaši úroveň =D (i když asi mne)

16.06.2007 13:40:00 | Milady

Krasny tanec, jsi sikulka... jen pis, jde Ti to skvele!.

16.06.2007 11:34:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí