Pokrytecká...

Pokrytecká...

Anotace: ...v temně modrém šeru se od ohledů peru...

Navlékla jsem si jiný, volně nový šat
a zas barvy teskně tmavomodré
zdá se vám to dosti zbabělé a podlé?
Souhlasím...leč v okolí schovaný je kat...

Přijde vám to blbé schovávat se světu?
Souhlasím...
leč ze slov lidských serverů
si vlasy vzteky servu
že špatně zvolila jsem do své básně větu...

Vypadám zas lehce šedě pokrytecky?
špiní mne mé vlastní i kolemjdoucích boty
umazaná od ohledů, pojištěna ploty
s konvencemi těžko se tvářit umělecky...

...Přiznávám se...
žiji...
často pokrytecky
ale už to změním!
Už si vleču necky...
Autor Ayla, 10.04.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak ty to děláš...jen vejram.

02.05.2007 10:15:00 | Haňa,dívka do nepohody

Trefně podané... leč někdy se mimikry je alespoň trochu smysluplně - u chameleona určitě!

12.04.2007 10:27:00 | Juhunka

pokrytče :-)

10.04.2007 23:00:00 | G.P.

Už si vleču necky... geniální

10.04.2007 22:01:00 | Zigota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí