Nevěrná

Nevěrná

Anotace: Cim je pro me zivot

Život je jako nevěrná děvka,
která poddává se jiným.
Je jako smůla,
co šlape nám na paty.

Nebudu tvým otrokem,
však zkrotím si tebe
jako jezdec krotící hřívu koně.

Štěstí nás rozděluje
a bolest sbližuje.
Jsme jen pouhý blázni
zasněžení urážkami,
nechtění a bezbranní.

Život je Drákula,
co pije krev
a hledá svou lásku.

Nalezeni uvnitř ničeho,
zmateni vzpomínkami
a s dítětem v náruči,
dostáváme novou šanci
na úkor našich těl.
Autor K.lara, 10.04.2007
Přečteno 261x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí