Kamarádko

Kamarádko

Anotace: Věnováno angel s.r.o dík ti za všecko!

Jsi má milá kamarádka
I když se osobně neznáme
Já doufám v to že se jednou
Sejdeme a hodně si řekneme
Jsem rád že tě po ICQ znám
Mám tě moc rád i když
Slib jsme si dali oba jsme
Ho porušili ale já dávno na to
Zapomněl moc rád tě mám
Odpusť mi někdy mé depky
Já vím že horší to doma máš
Že s rodiči často se hádáš
Ale věř že mně máš
Jsem rád že přítel můj jsi
Mam tě moc rád přátelsky
Pusu posílám mám tě moc rád
Svá tajemství si říkáme
A to se ani osobně neznáme
Ale sobě věříme za vše ti děkuji
Vidím v tobě oporu moje
Kamarádko snad se jednou sejdeme
A hodně si řekneme mám tě rád
A díky ti za tvá slova jsi moje
Opora i když jen podle icq
Mám tě rád!
Autor Mausik, 10.04.2007
Přečteno 541x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Strašně moc děkuju zlato. Taky tě mám ráda. A to moc moc moc! Jsem hrozně ráda že tě mám

10.04.2007 23:12:00 | angel_s.r.o

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí