Andělé už nepadají z nebes...

Andělé už nepadají z nebes...

Anotace: ...

Tam na asfaltové louce,
uprostřed náměstí,
stojí kašna z řad padlých hrdinů,
uprostřed mohutné sousoší,
chrliče,
ale vše bez vody,
někdo by nejspíše napsal,
že místo vody jest krev zbabělců,
někdo by to napsal,
ale tam není nic,
nic, jen malý nápis…

…a pamatuješ si na ten den?
hukot letadel nad hlavou,
všichni se schovávali,
dívala jsi se do nebe,
držel jsem tě….
Ještě teď vidím ten nápis,
cos v ten den tam vyryla…

„ Andělé už nepadají z nebes…“
Autor Láďa, 11.04.2007
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí