Také jedna z proměn

Také jedna z proměn

Anotace: člověčích

Zbavuje se kamarádů
zná jen pýchu lež a zradu
moc ta znamenitě chutná
vše ostatní je mu putna

Stal se vlivným politikem
a jak běžně bývá zvykem
na ostatní shlíží shora
jeho mysl je tím chorá

Sobě rovné jen si hledá
na rozumné rady nedá
nechápe teď že tím ztratí
ty mezi něž zas se vrátí
Autor Heron, 11.04.2007
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

...pravda pravdoucí...

16.04.2007 08:14:00 | Nikytu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí