Dvě jména

Dvě jména

Anotace: to tys byl ten s tím mečem Jirko

Dva muži vedle sebe stojí

Neznají se,a přec jsou v boji

Jeden s mečem v ruce,druhý bezezbraně

Oba se slovy lásky určenými uvězněné panně

Panně,co mezi nimi stojí,co mezi nimi se míhá

Nakonec se přidá k muži,co tenhle boj vyhrá

Dva muži vele sebe stojí,však tvář jejich je stejná

V tom boji nejmocnější zbraní jsou dvě jména

Toho s mečem které jméno volí uvězněná se panna táže

Dokud jen jedno jméno nevysloví,ten boj nerozváže
Autor Michelll, 11.04.2007
Přečteno 177x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý nápad,osobní...?

11.04.2007 19:48:00 | Chonglee

myslím, že chápu, ale je to dost osobní téma, nakonec, proč ne...

11.04.2007 10:55:00 | ni.va

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí