Štědrost

Štědrost

Anotace: hmm.....lidske vlastnosti..dlouha kapitola...

Sbírka: Lidé

Štědrý byl,
ke mě svět.
Připadá mi,
jak vyhlídkový let.

Štědrý byl Bůh,
ke svým věřícím.
Když promluvil,
k lidem se kajícím.

Štědrá jsem já,
ke svému psovi.
Jeho život je jak,
podle osnovy.

Štědrý je ježíšek,
k hodným dětem.
Když na vánoce,
letí světem.

Štědrý byl bůh,
když lidem daroval krásu.
Ve které mnozí z nás,
nachází svou spásu.
Autor Fried Green Tomatoes, 11.04.2007
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré myšlenky!

11.04.2007 17:54:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí