Ztráta

Ztráta

Anotace: Možná místy trochu morbidní..

Sbírka: Jezero marné touhy

Oči krví podlité
srdce na kůl nabodnuté
Bezvládné tělo ve větru se třese
vzduchem se zkáza nese

Hlína víno pije
kněz se na vrchu směje
Každý sen je utrpení
každý pohyb pak mučení

Oko vyjmuté z důlku
otáčí se ve smutku
Myšlenky obestřené vírou
pokoje svého dojdou

Sluneční paprsky
a rozkvetlé louky
Ztratily se v čase
navždy je popel zanese
Autor Divant Delvare, 11.04.2007
Přečteno 548x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí