Podej mi ruku

Podej mi ruku

Anotace: Asi na tom bude znát, že jsem se zamilovala a pořádně:-)

Podej mi ruku a uvidíš svět snů.
Podej mi ruku, poletíme spolu k andělům.
Na tóny zlatých harf budem tančit,
není třeba se teď loučit.
Sladké víno pít v chrámu oblačném,
jen spolu sami být, na obloze bez mračen.
Na papyrus naše touhy vepíšem
a po větru pak panu Osudu pošlem.
Na mořské hladině spolu budem spát
a sny z karamelu si necháme zdát.
Na pegasu se proletíme,
smutek už nikdy nepoznáme.
Stačí mi jen Tvou ruku dát
a budem se navždy milovat.
Autor Ishtar, 11.04.2007
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: Alien.v.v.s.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Spát na mořské hladině... to by bylo krásné...

24.08.2007 22:56:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí