Smějte se nám, prosím

Smějte se nám, prosím

Anotace: to žádáme

Černý den
Nebe se neotevřelo
A klauni i dnes zůstali smutní
s jejich červenými nosy
z bílého krabicového vína
Asi bude úplněk
I já si sundám
úsměvy na ozdobu
slzou smáčím si rty
nasadím si červený nos
a nebudu čekat
Ale zítra třeba vyjde slunce
Autor Bask, 11.04.2007
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle je lepší !! Než ta novější, sorry že se tak špatně vyjadřuju ...

12.04.2007 15:32:00 | Satis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí