pokaždé

pokaždé

Anotace: co udělá jedna sms zpráva

Pokaždé, když vím, že máš přijít
Je mi líp
Jsem šťastný,mám lepší náladu
Mám zase chuť žít
Když jsi se mnou, čas nehraje roli
Skoro nic necítím nic mě nebolí
Jediný co cítím je to, že jsi se tu
Myslím si, že jsem v tom nejkrásnějším snu
Pokaždé když odcházíš
Úzkost celé mé srdce zalije
Naděje, ale vše přebije
Naděje, že přijdeš zas, že si na mě uděláš čas
Že budeš zas se mnou jen
A já budu moc žít zas ten krásný sen.
Autor k2pm, 11.04.2007
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí