Báseň pro Avril

Báseň pro Avril

Anotace: Báseň pro mojí oblíbenou zpěvačku Avril Lavigne. Psala jsem to do jedné soutěže o její CD myslím:) psáno v roce 200a, tzn bylo mi 12 let.

I v noci o Tobě sním,
to doufám, že snad smím.
Ty nejkrásnější sny jsou o tvé hudbě,
je v ní to nejhezčí, co je v Tobě.

I ve dne o Tobě přemýšlím,
na nic jiného se nesoustředím,
jen zasněně do prázdna hledím.

O čem přemýšlíš ty, nevím
přece se to brzy dozvím,
pustím si Tvé písničky,
jak na dortu třešničky.

A nechám se unášet,
Avril, ty jsi můj celý svět!
Autor ajinecka.ch, 11.04.2007
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí