Poblázněná láskou

Poblázněná láskou

Anotace: :o*

Poblázněná láskou-
stále se usmívám.
Poblázněná láskou-
smutnou náladu už nemívám.
Poblázněná láskou-
každý večer o tobě snívám.
Poblázněná láskou-
radostně do tváře se ti dívám.
Jsem poblázněná láskou,jsem šťastná.
Sladce se poslouchají ta tvá slůvka krásná.
Poblázněná láskou kvůli tobě...
Autor Gagulii, 02.04.2005
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí