Prava a lež

Prava a lež

Anotace: ani nevim, co dodat

Schválně hádej, co víc bolí,
zda krutá pravda nebo čistá lež,
vždyť skutečnost se tím nemění,
jen tvé myšlenky se střetnou, smíchají, zastaví….

BĚŽ!!!

Utíkej před těmi výhonky zloby.
Uleť těm hnijícím pažím.
Jen hlavně nepřemýšlej, neříkej: „ Kdyby, coby.“
Nesnaž se měnit, co mělo se zažít.

A věř, že vědět bolí.
Je to tíha či uvolnění?
Já vím, zažívám to téměř denně
a už si nepočínám uraženě.

Věc se má tak, my chceme lež,
jen si to přiznat neumíme.
Hluboko uvnitř a už mi věř.
Pravda, tak před tou neuhneme.

Ať už jde o důležitost,
ať už jde o blbost.

„Chci slyšet pravdu.
Neboj se, budu v klidu“

Pravda, ta výpověď, jaks mohl? PROČ????

Teď přijde pláč a výčitky.
Jde o klasickou scénu.
Tak má to vůbec cenu?

Když chceš znát pravdu,
zeptej se.
Nechceš ji znát?
Se neptej.
Ale skutečnost nikdy nezměníš,
tak už mi trochu věříš?

BĚŽ!!!

Chceš krutou pravdu nebo čistou lež?
Autor mavi, 12.04.2007
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obě jsou moc pěkné... tahle mě víc oslovila...
zvlášť ta poslední sloka...

13.04.2007 15:04:00 | Čekanka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí