Jak jsem postříbřila hladinu inferna

Jak jsem postříbřila hladinu inferna

Anotace: a kde je ráj?

A taky jsem chtěla odtrhnout
kus olova co spaluje můj endokard
zvěčněnej mezi řádky po vizitě
jak slavnej umělec
chtěla jsem odtrhnout ten tvůj
uhrančivej pohled tvý ruce
ústa tvou duši nasáklou glykogenem
tvou chuť se pomilovat

ale místo toho sedím na lavičce
zmrzlina se mi rozpouští v popraskané dlani
jak tvůj úsměv už z dálky
je po vizitě
mé srdce je hladové
má duše je hladová

operace se jim nepovedla

místo toho sedím na lavičce
kolem plavou dlažební kostky
a lekníny všechno je strašně krásný
skoro jako v ráji

A co tu jako děláš ty Charóne?!
Autor Jasmin de Paris, 12.04.2007
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevšedně popsaný nevšední zážitek. - Občas čtu v novinách "moderní poezii". Většinou ji nerozumím. Ale Tobě rozumím moc dobře. - Tak bravo!

12.04.2007 21:12:00 | Gregy

v jednoduchosti je krása..

a todlencto je vopravdu báječnej flirt se slůvky .o)

12.04.2007 20:51:00 | Litle D

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí