motýl

motýl

Anotace: ...

Na křídlech
nádherného stvoření,
myšlenky svoje
nechal jsem chvíli
jen tak volně létat
voňavou zahradou,

snad nasají do sebe
všechnu tu krásu,

tam mezi dvěma
překrásnými blankytnými
křídly,
jež třepotají se mi
před očima,

život má najednou
zase smysl,

nektar květu Tvého,
přesladkého,
okouzlil všechny mé
smysly,

stojí to za to
být alespoň chvíli
motýlem,

pobýt ve Tvojí
voňavé náruči,

a nemyslet na to
čím byl jsem,
....
než dala mi příroda
..křídla...
Autor chalcedon, 12.04.2007
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

Moc krásná báseň

13.04.2007 12:42:00 | Čekanka

Až motýl vzlétne z Tvojích dlaní, přilétl dát Ti své pohlazení...moc hezké.

13.04.2007 07:04:00 | frany73

Dobrá báseň. Chtěl jsem dát 100, ale nejde mi hlasovat.

12.04.2007 23:38:00 | Pilous

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí