Njelepší kamarád

Njelepší kamarád

Anotace: k tomuhle mě inspirovala moje hoodně dobrá kámoška.. takže merci, za to že jsi...;)

Nejlepší kamarád,
ten co vás má vždycky rád,
s kým můžete si hrát
a přitom se mu hloupě smát.

Přesně toho měl by každej mít,
jinak bude celej život jen tak hnít.

Klidně můžete mu volat ve 2 ráno,
pár dobrých rad vám bude dáno.

Můžete mu všechno říkat,
hned bude se vám lépe dýchat.

Jedině on se směje vašim vtipům hloupým,
jedině on pozná když šeptáte:"Já se hroutím!"
jedině on vám potom dokáže pomoci,
nevyléčí snad jen těžké nemoci...

A proto kdo ho máte,
tak si ho važte,
pomáhat se mu vždy snažte,
a i když bude chtít,
nenechte ho jen tak odejít...
Autor simiii, 12.04.2007
Přečteno 633x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Moc pekny..:-)

23.04.2007 21:53:00 | embryo v hlave

přesně tak.. kluk se na vás vykašle klidně, dobrej přítel jen málokdy...

12.04.2007 22:18:00 | simiii

Přátelství se cenou vyrovná lásce a je hezké, žes o tom složila báseň.

12.04.2007 22:16:00 | J.Švihovský

pekna..opravdovych pratel je nutne si cenit..nekaslat na ne..--je to opravdu vystizne napsane:)

12.04.2007 22:05:00 | Adrianne Nesser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí