Nemůžu přijít na název

Nemůžu přijít na název

Anotace: Hodnocení mého fšeho

Vymýšlím sračky,
z chlastu a pití;
jsou to jen hračky,
směšné a k zblití

Řváti si:
"Nemoc ta pro mě není!"

Smrti se vysmívat,
vždy v polobdění
Autor Totenkopf, 03.04.2005
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí