Bude lépe

Bude lépe

Anotace: lásko

Moc po tom toužím,
moc bych chtěla
zaplašit vrásky
z tvého čela.
Zaplašit vrásky,
vyloudit úsměv
po dlouhé době
uslyšet tvůj zpěv.

Zbavit tě trápení
zbavit tě bolu
milovat,smát se,
zase být spolu.

Bohužel však
nejsem to já,
kdo teď moc
nad tebou má.

Jméno má nemoc
potvora zlá.
Spojíme sílu,
spolu ji překonáme
v lásce je velká moc
a tu my máme.
Autor takova, 03.04.2005
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí