Zoufalství

Zoufalství

Anotace: Vznikla ve stavu, kdy jsem nevěděla, jestli mám plakat nebo se smát ale spíše vp ozitivním smyslu :-) Pro vyvětlení pojmů : MDT -mezinárodní dessetinné třídění. (studuji na knihovnické škole )

Sbírka: Krajíc života

vítr padá,
sluníčko svítí,
kytičky letí do vesmíru.
Nejezte tu bramborovou polévku,
je moc opepřená.
Slepice na dvorku kdákají
a hraboši v poli štěkají.
Myslivci staví si v lesích
universální knihovny bez MDT,
kde zajíce v regálu nenajdete.
Lišky lepí si nikoret
v universálním selekčním jazyce.
Asi mne z toho raní mrtvice.
žaludy padají na měsíc,
ten zrovna přišel o dovolenou.
Strašně ho naštvali,
tak to zajídá čokoládou.
Únor má 590 dní
a šatní moly k snídani.
Ruština pochází z Amjériky,
přijela parním vlakem.
Z čaje padají kliky
a ryba zalknutá rakem.
Autor Káňátko, 13.04.2007
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Téda!!Fakticky zajímavý !!
libilo

13.04.2007 18:10:00 | LVCIVS VINICIVS TORQVATVS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí