Modeling 4ever

Modeling 4ever

Dříve kráska,
nyní troska,
změna vskutku drastická.

Z krásné tváře tuze jemné,
Zbyly rysy chlapsky rázné,
zdá se být neuměle plastická.

Brzy nejspíš v důchod vstoupí,
páni od modelingu nejsou hloupí,
čeká ji v opovržení smrt jistá.

A i když se zachrání,
troska dávných slunných dní,
zdevastovaná bude dočista...
Autor Comodor Falkon, 03.04.2005
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí