Nejsi sám

Nejsi sám

Anotace: Možná alespoň trošičku povzbuzující básnička

Myslíš, že máš smutku plno?
Že máš slzí jako Brno?
Žádný důvod k radosti,
pořád samé starosti?

Není to pravda, je to jen klam,
na světě přece nejsi sám.
Kolem jsou lidé, co mají Tě rádi –
rodiče, milenci, kamarádi,
kteří Tě nikdy smutnit nenechají,
kteří vždy otevřenou náruč mají,
kteří Tě nikdy nezradí,
kteří Ti vždycky poradí.

No tak se usměj – víc Ti to sluší,
pro všechny otevři tu svoji duši.
Život máš jeden, a to dost krátký,
čas nikdy nemůžeš vrátit zpátky,
tak ho žij naplno, nemusíš se bát,
vždy tu je někdo, kdo Tě má rád.
Autor Marfulka007, 13.04.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

moc hezký...to se ti povedlo

14.04.2007 20:04:00 | Markot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí