Tam za klíčovou dírkou

Tam za klíčovou dírkou

Anotace: někdy se raději nekoukat :-))

Pojď, dívat se budem
oko prý přiložit stačí.
Do světa nahlédnout
tam za klíčovou dírkou.

Vzpomínky stopovat
naše drobné touhy.
To zahlédnout můžem
tam za klíčovou dírkou.

Ruku v ruce tady jdou
zvědavost spolu s hříchy.
Ať mlčí, marně prosíme
tam za klíčovou dírkou.

Vše co provedli jsme
vše co kdy zahlédli.
Na odiv vystaveno jest
tam za klíčovou dírkou.

Bez možnosti obrany
bez nároku něco změnit.
Jen koukat lze do světa
tam za klíčovou dírkou.

Proč dál vše tma halí?
Hm, zámek nám to kazí.
Přes fabku už vidět není
do světa za klíčovou dírkou…
Autor Modrý Adept, 13.04.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))

13.04.2007 17:23:00 | Mirčaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí