Zloba

Zloba

Anotace: Hmm..HMH...co sme psat? prectete si to a uvidite sami..:))

Sbírka: Lidé

Zlobím se,
na tebe.
Když mračí se
nebe.

Zlobím se,
na svět.
A přec není
jak z jara květ.

Zlobím se,
na svého psa.
A srdce mé je prázdné,
jak děravá kapsa.

Zlobím se,
na srdce své.
Kde jsou,
tvé oči jasné?

Zlobím se,
na boha.
Proč, berou
všichni "roha"?

Zlobím se,
na krásu.
Už v ní nenacházím,
spásu.
Autor Fried Green Tomatoes, 13.04.2007
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí