"ta špatná stránka osudu"

"ta špatná stránka osudu"

Anotace: prostě, když má člověk pocit, že s nim zas život vyběh ... resp. **** vcelku "drsné" ..ale což je to tak ..a mnohdy když je člověkn na dně užívá hafo emotivních slov ..:)

vidím starce co v dlaních svých
*
bijící lidské srdce svýrá
*
v přítmí stojíc v hadrech zatuchlých
*
na to srdce zírá
----------------
*
zobrazení osudu v podobě dědka
*
co cení zkažený zuby na srdce
*
křivej úsměv ... takřka holá lebka
*
obraz vyčerpávající dekadence
----------------
*
smrad co vznáší se kolem
*
působí jako symbol prohnilosti
*
asi na čase je říct tý představě sbohem
*
....mejm nočním můrám z opilosti
---------------
*
vlhkej jazyk vynořil se mu z mastný huby
*
dědek olízl si popraskaný rty
*
jiskra chtíče probudila oči z nudy
*
dneska mi budeš dělat Anču ty!
---------------
*
z pod kalhot už o slovo se hlásí
*
zpola ztopořený úd
*
pro člověka všechny naděje už zhasly
*
..........smůla to je pojem, ale štěstí ... to je blud
---------------
*
stařec vrazil ptáka do srdce
*
a pak už jen k rukám přirážel,
*
když dostavila se ejakulace
*
....slastný úsměv na vrásčité tváři měl
---------------
*
a tak zase s někym osud vymrdal
*
na nic se neptal ... na nic neodpovídal
*
jen se prostě smál... a smál
*
a smál
---
Autor Jan Střelec, 03.04.2005
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí