Perem svobody

Perem svobody

Anotace: ...

Co je ta svoboda o níž se tolik vypráví?
Předsudky jsou její zrada
a pokrytectví padá do trávy.
Kde je svoboda markýze de Sada?

Když srdce jsou poddaná,
k čemu mají tlouci?
Jen ty, z okovů vyrvaná,
jsou šťastně jsoucí.

Proč umírat kvůli jiným,
dělat jim otroky a loutky,
pro jejich strach a hloupé mravy býti stíny,
vždyť stačí umírat pro své choutky.
Autor Žiťa, 13.04.2007
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí