Spousta zmatku kolem sňatku

Spousta zmatku kolem sňatku

Anotace: vzpomínka stará už devět měsíců... věnováno mojí milované choti :-p

Jen zasvěcenci ví
o co vlastně kráčí.
Půl roku shánění
jednou za život stačí.

Na úřad nutno zajít
včas třeba oznámit.
Žádost správně vyplnit
když chcete se vzít.

Hromadu věcí zařídit
čas se tak rychle řítí.
Též oděv sehnat čistý
prstýnky, dorty a kvítí.

Co hosté jíst budou
kam všechny posadím?
Ty sem a ty zas tam
snad si s tím poradím.

Muziku dobrou vybrat
ať se nikdo nenudí.
Zábavu živou udržet
tělo i ducha povzbudí.

Návod jak se zachovat
nelze v tomhle najít.
Pomoc tedy nežádejte
to se musí prostě zažít…
Autor Modrý Adept, 14.04.2007
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, jo, stálo to za to a převyprávět se to nedá. Jeho milovaná choť. :-)

16.04.2007 15:25:00 | Mirčaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí