JAK KDO CHCE....

JAK KDO CHCE....

Anotace: ...Prostý verš,prostá realita,a muži snad konečně přestanou žárlit.Není totiž na co...:o((

Poslední přání mi zvedlo tlak-
nedá se čekat na soumrak,
kdy hrnou se stáda ke korytům.
Popíšu tvrdou realitu:

Z ničeho nic,nebo jen z mála
je ve chvilce zášť jak ostrá skála.
Pěstujte náhodnou laskavost-
druh začne vás mít rázem dost.
Trvá to týden.Nerozumím.
V práci dělám jen to,co umím.
Domů se nechce,není přání,
radši se opíjím do svítání.
Náhle jsem rád,že jsou v bytě dveře,
zazní i teze o nevěře
a hádka dostává rychlý spád-
jde z kola ven,kdo má víc rád.

Nesmyslně krásný čin jen sám
je hned po zásluze potrestán.
čekám,kdy po bouři zas je klid.

"Miláčku,můžem si promluvit...??"
Autor Skywalker, 04.04.2005
Přečteno 431x
Tipy 6
Poslední tipující: šuměnka, Marfuša, saddova, Bernardetta
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tohle znám na kůži, na hranu, do syrova
jak ostrý zobák, který klová
maso i duši do nachova...

24.11.2010 03:47:00 | šuměnka

ze ž i v o t a

27.12.2009 01:46:00 | Marfuša

kruta jest realita, hlavne pro snilky, ale myslim, ze ty snilek nebudes, to bylo jen konstatovani...a nevera, nevera jest cejchem lidstva

26.09.2008 14:04:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí