Cestička do dětství

Cestička do dětství

Anotace: básnička , která není ode mě. Napsala ji moje kamarádka pro mě a mě moc potěšila proto bych se s vámi o ní ráda podělila:))

Cestička do dětství ta už je zavřená, čas her a pohádek navždy je pryč. Ty ale nezoufej v srdci svém nosíváš od vrátek klíč. Pavlínko, otvírej často a s radostí, vracej se do ráje bláznivých her. Zbavíš se smutku a všedních starostí a proto neváhej a otvírej .
Až zase příjdeš k nám , má Kristýnka ti otevře cestičku k dětským hrám. Ty jsi pro ni ta nejlepší tetička a budeš navždy v našich srdíčkách.
Autor Pheobe, 04.04.2005
Přečteno 335x
Tipy 1
Poslední tipující: susana načeva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí