O životě

O životě

Anotace: a jeho běhu

Přibývají roky dny a měsíce
v přepočtu těch dní pak bývá nejvíce
říká se tomu stáří co se přikrádá
kdy vše se již nedaří tak jako za mlada

Nezoufejte lidé stárnou též zvířata
a stárnou všechny věci i Země kulatá
neměla by mysl na to vážně dát
jak vše člověk bere tak je stár i mlád

Bývají léta šťastná a bývá někdy hůř
tak buď se tomu zasměj a nebo klidně zuř
máloco se tím změní jen štěstí lásku cit
podrž si život celý a nenechej si vzít
Autor Heron, 16.04.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

krááásně napsané:)

16.04.2007 08:14:00 | Nikytu

Takové obyčejné pravdy a tak moc hezky napsané...

16.04.2007 07:49:00 | atiz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí