O životě jinak

O životě jinak

Anotace: ... --- ...

Ty podivné kroky osudu
promění někdy i v pobudu
člověka s životem v pohodě
dojde-li k nešťastné náhodě

a ta může různá býti
někdy stačí hodně píti
ztratit domov blízké práci
pak už se jen těžko vrací

do života co znal dříve
je to zcela nový příběh
vede život bezdomovce
začíná to s ním jít z kopce

zamyslet se nad příčinou
někdy zrovna ne svou vinou
jindy vlastním přičiněním
se od základu život změní
Autor Heron, 16.04.2007
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí