Bez jména

Bez jména

Anotace: ......(8/2003)

Tam, kde je tak čisto
tam, kde srdce buší
tam já chci mít místo
tam já chci mít duši.

Tam, kde dávám květinu
tam, kde voní bez
mám já celou rodinu
vzhlíží do nebes.

Tam, kde šumí stromů řad
tam, kde svícny hoří
chci já do kamene psát
jak mé sny se boří.

Tam, kde zní ticho jen
tam, kde růst slyším trávu
já stanu se popelem
tam nechám ti zprávu.

Jak smutek zaslepil mi oči
jak bolí mě srdíčko
jak rychle svět se pro mne točí
jak toužím žít maličko.

Jak lásku chci dát a brát
jak toužím všechno mít
jak osud mě nemá rád
jak za krásou chci jít.

Jak všechno končí a nové začíná
jak bolí mě žít
jak těžko se mi vzpomíná
jak navždy chci jít.

Tam nechám ti zprávu
tam čechrej mi vlásky
tam vysaď mi trávu
tam pouštěj mi pásky.

Tam choď mi číst
a do hlíny psát
tam choď zamnou jíst
tam choď zamnou spát.
Autor zaba.zuzla, 04.04.2005
Přečteno 332x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí