Naší krásné vlasti

Naší krásné vlasti

Anotace: Byla, je a bude krásná...

Klečím,
neprosím boha,
neprosím svoji jedinou lásku,
jen dívám se do nebe,
vzpomínám na ty slova,
co vyryl jsem do podstavce,
našeho svatého,
„ Národ sobě, národ sobě,
za to děkujeme tobě…“

Čekám až hladná ocel,
na zátylku zastudí,
pryč má cesta povede,
za ctí, která zde není,
za vším co zde schází,
proletím nebe,
projdu peklem,
ale všude budu vzpomínat,
jen na tebe…

Má krásná vlasti…

A tak mě napadá,
neměli bychom se stydět?
Autor Láďa, 17.04.2007
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láďo, stydět bychom se teda určitě měli. Ty za svoji báseň však ne.

04.05.2007 20:53:00 | Pivoňka

Stydět je málo, kde se to v nás vzalo!

17.04.2007 16:39:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí