Odeslaná báseň

Odeslaná báseň

Anotace: miluji smrt ale ejakuluji do života

tati mami kde máte mám své hnáty
nájezdy na tučné platy
cholesterol v srdci civí do stavení
z vaše jikřího stavení
tisícovky charakterů pletou své
jazyky do vztahů dvou chlapů
mami tati pomozte smrti ať vás
můžu v nabouraném autě postříkatititit
svým kufrum se ale nepřehoupnu přes práh
je totiž plný plný plný znemožněného aparátu
manifestuji kroky které jsem splnil i zůročil
jsem snář chytavec pavučinec tmář
na otázku jak se máš neodpovím jsem přece
picassův mecenáš a co ty v liter na vršek květu
vyplivneš jen takovouto(koláč) koláž. ostatně proč nemůže být koláč jen koláček aco třeba jen půlměsíček ba třeba bondyho drobeček.
Autor Adam Černý, 17.04.2007
Přečteno 218x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí