Pontificate Of The End

Pontificate Of The End

Anotace: Reakce na smrt papeže a zamyšlení se nad tím co bude následovat....

Tak v sobotu papež zemřel,
koncil kardinálů v kapli se zavřel.
Jednoho teď musí zvolit,
kdo za ně všechny bude mluvit.

Čeká je vážné dilema,
svážit kdo posledním papežem býti má.
Proroctví stručná a jasná dí,
církev posledního papeže si volí.

Ten sice dlouho vládnout bude,
však nástupce jeho již nebude.
Z jakého důvodu to není známo,
však nejspíše tím co již nyní známo.

církev ztrácí své příznivce,
obtížně získává nové snaživce.
Pomalu kostnatí a upadá,
éra sekt právě nastává.

Z Izraele přichází Sionistický fašismus,
v USA živí baptistický nacismus.
V Číně sílí uctívání vůdců komunismu,
Evropa se drobí do polyteismu.

Poslední papež nastoupí do víru nemilých okolností,
například v otázce AIDS šíření odpovědnosti.
Tím že totiž nyní zesnulý papež své názory propagoval,
dovoz léků a antikoncepce do postižených oblastí zakazoval.

Za situace takto stísněné,
v úvahu lze vzít jen kandidáty nadšené.
Jen ti budou schopni břímě věcí příštích nést,
své krvavé víry ovečky vést.
Autor Comodor Falkon, 04.04.2005
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí