plyn

plyn

Anotace: ssss

kamera kamery kamerou hledím
všechno nakameruji pak se vyspím

zamlžený objektiv srdce bouchá na dveře
ale já ho cítím jako vždy dobře

na place jiskří alchymie kde kdo usměje
kde kdo se v tom umeje

a co já a co já
podstatou je technika

ne všichni studenti říkají nejtěží je matika.
Autor Adam Černý, 17.04.2007
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí