Výlet do nebe

Výlet do nebe

Anotace: ...

Málá holčička, šplhala vzhůru
chtěla si osahat nebeskou kůru
po příčkách ze zlata stoupala dál
splnit si malý sen co se jí zdál

Však to co se třpytí, nemusí zlato být
to malé děvčátko, chtělo zas domů jít
příčky se zlomily, začalo pršet,
o své rodině, už nemohla slyšet

Teď pláče holčička, chyby své lituje
vždyť svojí rodinu, tak vroucně miluje
Nechce zůstat mezi světy
chce zas vidět stromy, květy!

Tu sestoupil anděl s obláčku
Řekl : Už neplač, miláčku
Odvedu tě na svět zpátky
pro trápení je život krátký

Holčička šťastně, domů se dostala
vzdušný polibek, anděli poslala
vždyť takové štěstí, nemusela mít,
teď se už o nebi, bude jen snít.
Autor Viviana-Mori, 17.04.2007
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká...:o)

19.04.2007 13:31:00 | Severka

mocky pěkná básenka:)

18.04.2007 16:12:00 | Nikytu

Mooooc hezký :-)Hlavně dobrá myšlenka a to je oč tu běží :-)

18.04.2007 15:56:00 | Satis

přijde mi to smutná básnička,ale s veselým podtextem:-)

17.04.2007 18:18:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí