Hvězda

Hvězda

Anotace: Byla jednou jedna hvězda......

Koukám na ni dnes a denně,
svítí vskutku nádherně.
Je to ta nejjasnější hvězda nebe,
připomíná mi tebe.

Je plná naděje,
snad se i na tebe štěstí usměje.
Pozoruji ji už několikátým dnem,
být s tebou je mým snem.

Kdyby jednou spadla,
přála bych si, aby u tvých nohou dopadla.
Svítí jasně,
díky ní je v noci tak krásně.

Tato hvězda v sobě má poselství,
jaké to je ovšem tajemství.
Můžeme pouze hádat,
své plány střádat.

Tak jako tato hvězda svítí,
na louce rozkvétá kvítí.
Tak moc přála bych si tě líbat,
vedle sebe tě mívat.

Toto ale asi navždy zůstane mým přáním,
té hvězdě na nebi se klaním.
Kéž by na nebi svítila dál
a ty se vždy tak krásně smál.
Autor Terysekkk, 17.04.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Vážně krásná:)

23.04.2007 19:52:00 | Roger

Moc hezká...

18.04.2007 17:08:00 | Gracia

děkuji za hezké komentáře =)

17.04.2007 19:36:00 | Terysekkk

Moc pěkné přání:-)

17.04.2007 19:20:00 | Skaja

Nevím,c k ní napsat.Snad jen,že se ti hodně povedla,jen tak dál!!

17.04.2007 18:40:00 | Arey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí