Jsi krásná........

Jsi krásná........

Anotace: ..

Jsi krásná jako květina
jak hladina,která usíná.
Hladina moře za svítání,
jsi krásná jak věrné milováni.

Jsi krásná jak láska plná překvapení,
jsi krásna jak boží odpuštění.
Odpuštění za můj velký hřích,že jsem se zamiloval do očí tvých...
Autor drak-t, 04.04.2005
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí