V náklonu

V náklonu

Anotace: ... ... ... ...

V náklonu

Když už se svět nakloní
Když budem cválat na koni,
To je čeho bojí se,
Že přepadnem přes okraj

Když potom slzy roní se,
Že spadli jsme, ač neví kde
Černý vlajky kolem třepotaj

Potom se svět nakloní
My se budem válet pod koly
Bujný hřebec dávno hledá stáj

Jen malá kapka naděje
Vždy snad zasáhnou tě krůpěje
Však marný vztahy rychle zanikaj
Autor Darth Petr, 17.04.2007
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: takova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nesmíme se naklánět,jinak s námi spadne svět

09.04.2009 20:19:00 | takova

však marný vztahy rychle zanikaj.. zajímavá myšlenka a dobře zpracovaná.

17.04.2007 21:06:00 | Memories

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí