Strach z vlastných očí

Strach z vlastných očí

Anotace: ...prestať myslieť je asi najlepší sposob ako začať žiť

Včera som mala strach
pozrieť sa sama sebe do očí
prepadnúť sa do ticha
a vidieť len prázdno
Chcela som sa premeniť na strom
Chcela som prestať myslieť
a začať kvitnúť
Dnes ešte stále zúri noc
tma je chladná a bolí
Niečo vo mne sa derie von
a rozbíja moj bezprizorný chlad
Zatiaľ neviem čomu som podobná
len mám pocit
že mi z rúk vyrastajú krídla
Autor Snake woman, 05.04.2005
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí