Svetlo a tma

Svetlo a tma

Anotace: život je utkaný z protikladov

Je zvláštne
že ľudí zbližuje bolesť
Je zvláštne
že láska bolí
Život je utkaný zo svetla a z tmy
nádej sa rodí v beznádeji
viera v neviere
sila v slabosti
a zbožnosť v hriechu
Autor Snake woman, 05.04.2005
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí